sunnuntai 2. elokuuta 2009

Jytää


Tämä Penny Blackin leimasin on ollut laatikossa pari vuotta ja kuvakin väritettynä kai vuoden kuuluen sarjaan "todella suuret leimasimet" ja minä kun teen näitä tavallisen kokoisia neliökortteja.
Aloin myös tuhota paperikukkia sieltä vanhimmasta päästä. Löytyy myös melkoisen erikoisia värejä, kun on tullut vikaostoksia kuvien perusteella.

Ametistit kulmissa ovat Robins Nest-pullosta ja kukkien sydänkeskustat Marianne Designin.
Kortin kartonki on helmiäistä ja siihen olin embossanut vihreällä kiekuroita. Myös tämä löytyi jostain kesken jääneestä projektista.

Mutta jotain uuttakin, nimittäin kirjasimet ovat ensimmäistä kertaa käytössä ja nämä nyt vaikuttavat oikein sopivan kokoisilta käyttämiini korttipohjiin, Bosskutin Flora Dorat.

By the way: Melkoinen rankkasade yllätti torikansan eilen Somerniemellä. Vettä tuli oikein kaatamalla ja rakeitakin taisi olla mukana. Hyvin varustautunut kortti/korukauppias ei tietysti kastunut ja teltta piti hyvin, mutta harvoja asiakkaita, jotka värjöttelivät puiden alla, säälin. Hiljastunut oli kovasti meno vai johtuiko osittain todella huonoista sääennusteista.

2 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Olisit ottanut ne puun alla värjötelleet asiakkaat telttaasi. Olisit voinut samalla tehdä kauppoja ;)

Eija kirjoitti...

No mieli teki kutsua pikkutytöt telttailemaan, mutta ajattelin vanhempien luulevan mun pakkokauppaavan jotain ja se ei sovi mun lookiini :)