perjantai 6. helmikuuta 2009

Kiva, että olet olemassa

Kavereita tarvitaan aina, varsinkin vaikeina aikoina.
Taustapaperi on Dcwv:n The Pocket full of posies stackista, kukat olen leikannut EK Succesin leikkurilla ja keskustana on auki vasaroituja helmihattuja. Kaverukset väritin Winsor&Newtonin vesiväreillä ja rusetin tein Maijulta löytyneen ohjeen mukaan. Tämä värityssysteemi on ilmiselvään omiaan minulle ja haluan kehittyä siinä. No tietysti Derwentin akvarellivärit ja Inktenset ovat olemassa, siis nämä puuvesivärit, mutta onneksi ei tarvitse hankkia muita :)

7 kommenttia:

ammax kirjoitti...

Aivan syötävän suloinen kortti!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kortti... Eikös olekin kiva tuo rusetti... Tykkään kovasti :)

Maaret kirjoitti...

Täysin samaa mieltä Maijun kanssa :) Korttisi on aivan ihana. Itse sain tuntumaa noihin vesiväreihin Taavan luona parisen viikkoa siiten ja tykästyin ihan kympillä, on ehkä jossain vaiheessa hankintalistalla! Pieni lisäys vielä kirjoitukseesi on liene tässä paikallaan, kirjoitit; Kavereita tarvitaan aina, varsinkin vaikeina aikoina...johon siis lisään, että, jotta vaikeina aikoina olisi kavereita, täytyy niitä muistaa itse silloin kun menee hyvin:)Hyvää alkavaa viikonloppua! Ps. Vajaa kuukausi, niin nähdään, JEE!

Eija kirjoitti...

Voi Maaret! Näinhän on. Itselläni on vähän vaikeat ajat menossa, mutta suunta on varmasti vain ylös- jotten jopa sanoisi ihan eteenpäin :) Tästä jatketaan ja ihanaa että tavataan maaliskuun alussa. Saadaan varmasti ihan porukalla tsemppiä harrastuksiimme. Harrastuksen sivutuotteena tulee voimia myös arkielämään.

Unknown kirjoitti...

Voi kun on ihana kortti!!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana leimasin kuva! Mistä olet ostanut? Upeita kortteja oli taas useampia.

Eija kirjoitti...

Kiitti tytöt!
Leimasimen olen tilannut Sirstampalotista Englannista.